Deze lunchbag is een katoenen zakje met een waterdicht laagje, geschikt om brood en snacks in te stoppen. Leuk om te zien, handig en milieuvriendelijk: ze vervangen namelijk honderden plastic boterhammenzakjes.?? In de lunchbag, die verkrijgbaar is in diverse leuke designs, kun je boterhammen, fruit, koekjes of andere tussendoortjes bewaren. De lunchbag is zelfs al aanbevolen door niemand minder dan Oprah. 

 

De lunchbags zijn eenvoudig te openen en sluiten met klittenband en ze passen veel gemakkelijker in een tas dan een broodtrommel. Er passen precies twee boterhammen in. Verder kun je lunchbag gewoon in de vaatwasser doen, het licht gewicht katoen droogt snel.??

Gespot in ‘O’ van Oprah
De lunchbags worden met de hand gemaakt in de Verenigde Staten en zijn ontworpen als alternatief voor het gigantische aantal plastic boterhammenzakjes. Ook favoriet bij Oprah, want ze zijn gespot in O, Oprah’s Magazine.??

Verkrijgbaar in vijf leuke prints, waaronder een stoere voetbalprint voor jongens en deze leuke rode appeltjes. Je kunt de lunchbag nu tijdelijk kopen voor 7,50 euro (in plaats van van 9,95). Online te bestellen bij gezinnig.nl. (Kijk bij de rubriek ‘voor kids.’)