Sanja Marusic legt dromen vast. Of beter gezegd, ze is in staat om met haar camera de werkelijkheid te verdraaien zodat deze op een droom lijkt. De fotografe schoot een serie met lenzen en optics van Lensbaby. Als je fan wordt van Lensbaby op Facebook dan kun je een lens winnen!

In haar fotoserie heeft Sanja Marusic onder andere gebruik gemaakt van de Muse-lens en de optics Soft Focus en Double Glass. Die laatste zorgt ervoor dat de fotograaf op een bepaald punt kan scherp stellen en de rest kan vervagen.

Zelf zegt de fotografe over haar werk: “De natuur speelt een belangrijke rol in mijn serie, en de effectlenzenversterkten het idee van een klein mensje in een overweldigend enorme natuurlijke omgeving. Dankzij de lens en accessoires kon ik de focus beter op de mens leggen, terwijl de vorm van de omgeving een belangrijke rol blijft spelen.”

Lensbaby

Lensbaby heeft een uitgebreide collectie aan effectlenzen die een creatieve draai aan de werkelijkheid geven. Ze zijn te gebruiken met spiegelreflexcamera’s van Canon, Nikon, Sony en Pentax. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor Micro 4/3 van Olympus, Panasonic en Sony Nex camera’s. Ga naar Facebook voor de rest van Sanja’s shoot.