Nog meer coole mutsen voor de komende winter. Deze Spirithood is in de Verenigde Staten al een groot succes en vanaf nu dus ook bij ons verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit de ‘spirit’ van de wolf, nachtuil, bruine beer, husky, luipaard, havik, sneeuwluipaard of rode wolf. Bij aankoop van een Spirithood steun je bovendien dierenorganisaties.

De eigenzinnige muts, sjaal en wantjes in één zijn zeer gewild bij gewone mensen, maar ook celebs zijn er weg van. Zo werden Snoop Dogg, Khloé Kardashian, Vanessa Hudgens en Justin Bieber al gesignaleerd met een Spirithood.

Spirithoods zijn gemaakt van imitatiebont en beschikbaar in verschillende prints; wolf, nachtuil, bruine beer, husky, luipaard, havik, sneeuwluipaard en rode wolf. Spirit betekent geest of karakter en dat is precies wat de mutsen hebben. Ben je loyaal tegenover je vrienden zoals de wolf of houd je van de aanval zoals de havik?

Afhankelijk hiervan kun je de juiste Spirithood kiezen. Zo hebben dragers van een sneeuw luipaard Spirithood een groot inlevingsvermogen en veel wijsheid. Er zijn verder hoods voor mannen, vrouwen en kinderen.

SpiritHoods zijn niet alleen comfortabel, ze zijn ook nog eens functioneel. In de sjaal zit namelijk een zakje verwerkt om je iPhone, Blackberry, portemonnee of creditcard in te bewaren.

Met de aankoop van een Spirithood steun je tevens het Programma Blue, een programma voor dieren over de hele wereld. Dat betekent dat een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een non-profit organisatie die het dier steunt van de Spirithood die jij gekocht hebt.