De dag begon blauw en droog, maar inmiddels is het guur en nat. Tijd om eens na te denken over de aanschaf van een paar regenlaarzen. Wie droog, hip én stoer door de plassen wilt stampen, kan terecht bij de Nederlandse zussen Maria en Thea. Onder de naam Fancy Sisters brengen de twee zussen Bostons regenlaarzen op de markt. Maria en Thea haalden de mosterd in de Verenigde Staten.

Vorig jaar zagen de twee zussen in de Verengde Staten de hippe regenlaarzen voor het eerst. Bij thuiskomst bleek dat de regenlaarzen nergens te koop waren in de Benelux. Dan maar zelf produceren, dachten Maria en Thea. Via contacten in China vonden ze een fabriek die de regenlaarzen kon produceren.

Vier prints

De Bostons-regenlaarzen zijn gebaseerd op de cowboylaars, maar dan van rubber en met een hippe print. Je kunt kiezen uit een hoog of laag model en vier prints: Leopard Rose en Skulls and Roses (hoge modellen) en de Blue Lizard en de Pink Zebra (lage modellen). De trendy Bostons laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 41 en kosten 54,95 euro (lage modellen) en 59,95 euro (hoge modellen). ?