Vanuit Los Angeles komt een nieuwe sieradentrend deze kant opgewaaid. Vanaf begin september zijn de armbanden en kettingen van Nialaya namelijk ook bij ons verkrijgbaar. De sieraden zijn in Amerika een hype, omdat sterren als P. Diddy, Justin Bieber, dj Tiësto, voetballer Diouf en countryzanger Jesse Metcalfe ze dragen.

Nialaya Jewelry is het sieradenmerk van de Deense ontwerper Jannik Olander. Voor zijn armbanden en kettingen gebruikt hij halfedelstenen als agaat, turquoise, jade en kristallen. Olander kiest de stenen persoonlijk uit tijdens zijn reizen over de wereld. Met een verleden bij Ralph Lauren en Tommy Hilfiger heeft Jannik Olander een voorkeur voor stijl en luxe.

Vreugde en energie

Door zijn vele trip naar het Verre Oosten zorgden voor een meer eclectische en diverse smaak. Bali, Thailand en India zijn zijn favoriete bestemmingen om inspiratie op te doen. Olander gelooft dat de stenen hem en elke drager helderheid, innerlijke vreugde en energie verschaffen. Vanaf september zijn de sieraden van Nialaya ook bij ons te verkrijgen.