Wie houdt van zelfgemaakte creaties kan vanaf 21 januari 2012 tijdelijk terecht in de Lolly Pop-up in Antwerpen, waar zo’n 25 Belgische ontwerpers hun accessoires, juwelen, kleding en andere objecten te koop zullen aanbieden. De tijdelijk shop is open tot en met 25 februari. Wij van Ziezózon zijn apetrots dat Kathy De Wit, de vaste illustratrice van onze columniste Lily, er ook haar creaties zal verkopen.

Kathy zal er onder meer haar prachtige nieuwe broches te koop aanbieden. De deelnemers aan de Lolly Pop-Up baten allemaal een eigen shop uit op Etsy, dé internationale online website voor webshops, maar af en toe wil je je publiek wel eens in de ogen kunnen kijken. Vandaar het idee om een tijdelijke shop in te richten.

Handgemaakt

Wat de producten van de deelnemers aan Lolly Pop-Up gemeen hebben is dat ze handgemaakt zijn. En handgemaakte spullen zijn vandaag de dag meer dan ooit in trek. De Lolly Pop-Up shop met selfmade items van meer dan 25 Belgische ontwerpers is van 11 tot 18 uur geopend van 21 januari tot 25 februari. Dinsdag en donderdag gaan de deuren om 17 uur dicht.

Je vindt de shop in de Aalmoezeniersstraat 22, op een steenworp van de Groenplaats. Meer informatie vindt je op de Facebookpagina van Lolly Pop-Up.