Lampje ophangen, stekkers vervangen, gaatje boren of een muurtje verven? Tijdens de workshops van Pumps & Pluggen leer je de basis voor het klussen in huis.

 

Behalve de basiscursus of een sleuteldag om de oie van je auto te leren verversen, kun je ook kiezen voor de workshop Klussen met Bubbels: een High Tea arrangement waarbij je een beetje klust en een beetje bubbels drinkt. Ook zijn er cursussen waarbij je een enkele klus onder de knie krijgt. En sinds kort is er ook Sneakers & Schroefjes: kluslessen voor kinderen die er leren om te gaan met hamer en spijkers, figuurzagen, schilderen en lijmen. De kinderen maken een vogelhuisje, een houten auto of vliegtuig en hun naam voor op de deur.

Klusbus
Bedenker en bezieler van Pumps & Pluggen is Lot. Ze geeft haar workshops en cursussen in Breda, maar wie verder weg woont kan ook een beroep doen op haar. Lot heeft namelijk ook een klusbus, waarmee ze huisbezoeken doet. De kosten van de workshops zijn heel schappelijk. Voor 30 euro leer je al boren en timmeren.

Alle informatie over de workshops van Pumps & Pluggen vind je op de website.