Vandaag is de website Annadiva, een webshop speciaal voor vrouwen met cup D of groter, online gegaan. Geen oma-lingerie, maar trendy, sexy en betaalbare lingerie en badmode. Volgens oprichtster Mariëlle van der Loo is de behoefte aan een webshop als de hare enorm groot. “Vrouwen met een cup meer moesten hun lingerie tot nu toe bijna altijd in het buitenland halen.”

??Dat er veel behoefte is aan een webwinkel als Annadiva bleek al toen er eerder al een pagina op Facebook werd geopend. In een maand tijd werden 1.000 vrouwen lid van de Facebook-pagina van Annadiva.

Mariëlle van der Loo: “Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om leuke lingerie en badmode in grotere maten te vinden in de gangbare lingeriewinkels. Ik kocht zelf altijd veel bij buitenlandse webwinkels, maar vond het echt tijd voor een goede, betrouwbare Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in grotere cupmaten.”

Lore Krauland

Om de nodige kennis te vergaren verdiepte Mariëlle van der Loo zich de afgelopen periode flink in lingerie en badmode voor grotere cupmaten en volgde ze ook trainingen bij de bekende lingerie-ontwerpster Lore Krauland. “Juist voor vrouwen met grotere borsten is het belangrijk een goede bh te dragen die extra ondersteuning biedt. De lingerie bij Annadiva is dan ook van gespecialiseerde merken.”

Het assortiment van Annadiva bestaat uit een aantal bekende en bijzondere merken, zoals Freya, Panache en Curvy Kate en wordt aangevuld met een uitgebreide collectie bijzondere ontwerpen. Het aanbod loopt vanaf cup D tot cup K.