Bij Gezinnig.nl, de leuke en originele webshop voor alles wat met een geregeld gezinsleven te maken heeft, kun je vanaf nu de nieuwe Vier & Versierkalender bestellen. De Vier & Versier Kalender helpt je om grip te houden op het vaak hectische gezinsleven. Behalve een helder maandoverzicht heeft de Vier & Versier Kalender elke maand een knipvel met knutselmateriaal. Bovendien staat hij vol leuke weetjes over de feestdagen. Wij mogen gratis twee exemplaren weggeven. Alles wat je moet doen is zelf een eigen feestdag verzinnen. 

 

Eerder dit jaar vroeg Gezinnig haar klanten om zelf een eigen feestdag te verzinnen. Dat leverde heel wat leuke inzendingen op, zoals give-away-dag, de-wereld-is-lekker-niet-vergaan-dag, vleesloos-dag, geniet-van-wat-je-hebt-dag, aardig-doen-dag… Voor gezinnig.nl reden op zich hier verder in te verdiepen. Wij dagen je daarom samen met gezinnig.nl uit om er even voor te gaan zitten en je eigen feestdag te verzinnen. De twee leukste en origineelste inzendingen worden beloond met een gratis Vier & Versierkalender. Onderaan dit artikel lees je hoe je kunt deelnemen. 

Gezinsplanner
De Vier & Versier Kalender, een leuke en originele gezinsplanner, biedt een helder overzicht per maand voor een leuk en geregeld gezinsleven. Een maand beslaat twee pagina’s met notitieruimte voor vijf personen. Elke dag heeft vijf afbeeldingen en voor ieder gezinslid is er een eigen symbooltje. De kalender is ook te gebruiken voor verschillende dagdelen of ‘nog te doen’ en andere dingen waar aan gedacht moet worden.

De kalender die 17 maanden omvat bevat per maand een origineel knipvel met kant-en-klaar doe-het-zelf knutselmateriaal, zoals een aftelkalender voor Pakjesavond, spelletjes voor Valentijnsdag, Koninginnedag en Oudejaarsavond, een bonnenboekje voor de zomervakantie en nog veel meer. Heb je zin of tijd om te knutselen dan kun je direct met je kind aan de slag.

Waarom vieren wij dierendag?
Verder bevat de kalender heel wat leuke weetjes. Want hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? Waarom vieren we dierendag? En waarom eten we versierde eieren met Pasen? De Vier & Versier Kalender geeft uitleg over de meest gangbare feestdagen in Nederland en België. Korte, heldere informatie, leuk om te weten en handig om alle kindervragen te beantwoorden.

De Vier & Versier Kalender 2013 loopt van augustus 2012 tot en met december 2013. Nieuw aan deze editie is een boorgaatje en een haakje, zodat je de planner half (twee weken) of uitgeklapt (hele maand) kunt ophangen. De kalender is 30 bij 42 centimeter en uitgeklapt is hij 84 centimeter hoog.

Bestellen?
Je kunt de Vier & Versierkalender van gezinnig.nl, met prachtige illustraties van Caroline Ellerbeck, online bestellen voor 16,95 euro bij gezinnig.nl. Hier vind je trouwens nog heel wat andere leuke en originele producten voor een leuk en geregeld gezinsleven.   

Verzin je eigen feestdag
Wil je kans maken om een van de twee exemplaren te winnen die wij mogen weggeven? Verzin dan je eigen feestdag en stuur je inzending naar info@ziezozon.com. De twee leukste inzendingen krijgen binnenkort een gratis Vier & Versierkalender in de brievenbus.