Liefhebbers van het Nederlandstalige lied houden donderdag 27 oktober best vrij in hun agenda. Dan komt Jan Smit naar het Coca Cola Visitors Center in Wilrijk om er een heus verjaardagsfeest te vieren tijdens een Free Record Shop LIVE-optreden. Wij mogen twintig duo-tickets weggeven voor dit optreden. Doe mee aan onze prijsvraag en wie weet ben je een van de gelukkigen die er op 27 oktober bij zal zijn. De prijsvraag loop tot en met 21 oktober 2011.

Jan Smit is nog maar 25 jaar oud en toch vult de populaire Nederlander al 15 jaar grote en kleine concertzalen in België en Nederland. Hoog tijd dus voor een verjaardagsfeest en om een ‘best of-cd’ samen te stellen: ’15 Jaar Hits’. Deze unieke verzamel-cd bevat klassiekers zoals ‘Als de Nacht Verdwijnt’ en ‘Vrienden voor het Leven’, aangevuld met twee nieuwe songs en een tijdelijke bonus live-dvd. Het album komt uit op 28 oktober en wordt een dag eerder aan pers en publiek voorgesteld tijdens een Free Record Shop LIVE.

Bij Free Record Shop zijn ze uiteraard dolblij dat Jan Smit voor hen koos om van deze verjaardag te vieren. Na afloop van het optreden van Jan Smit, zal de Nederlander nog tijd maken om zijn nieuwe album te signeren en om op de foto te gaan met zijn fans.

Win een duo-ticket voor het optreden van Jan Smit

Wil jij erbij zijn, doe dan mee aan onze prijsvraag: Hoe heet de dochter van Jan Smit die hij kreeg samen met zijn vriendin? De eerste twintig deelnemers die het juiste antwoord mailen naar Ziezózon (kan ook via ‘zo contact’) winnen een duo-ticket voor het optreden van Jan Smit in Wilrijk op donderdag 27 oktober 2011. Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden én je emailadres.