Enkele dagen geleden hadden we duotickets voor een optreden van Jan Smit in de aanbieding, vandaag is het de beurt aan de liefhebbers van het Vlaamse lied. Op donderdag 20 oktober zullen tal van Vlaamse artiesten als Jo Vally en De Romeo’s het podium beklimmen op de eerste ‘Free Record Shop LIVE – Nacht van de Vlaamse Sterren’ in Schelle. Een dag later is er een optreden van Dennis en Kristof (Idool-finalisten). Voor beide evenementen hebben wij twintig duo-tickets weg te geven.

Op donderdag 20 oktober staan er diverse optredens en signeersessies op het programma van onder andere: David Vandyck, Bart Kaëll, Jo Vally, De Romeo’s en nieuwkomers Sasha & Davy. Verder mag je je verwachten aan nog enkele muzikale verrassingen. Het album ‘Dichtbij’ van nieuwkomer David Vandyck, dat op 21 oktober uitkomt, zal ook worden voorgesteld tijdens deze Free Record Shop LIVE.

Dennis en Kristof van Idool

Een dag later is het de beurt aan Idool-finalisten Dennis en Kristof die samen hun debuutplaat zullen voorstellen tijdens tijdens Free Record Shop LIVE in het Coca-Cola Visitors Center in Wilrijk. Het is de eerste keer dat twee artiesten een volledig eigen album samen in een 2-disc-special edition. Wij mogen voor beide evenementen twintig duo-tickets weggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Niet veel. Je gaat naar de facebookpagina van Ziezozon en leukt onze fanpage. Vervolgens stuur je ons een mailtje via info@ziezozon.com. De eerste twintig inzendingen voor elk evenement kunnen het optreden van hun keuze bijwonen. Vergeet niet je voorkeur (Nacht van de Vlaamse Sterren op donderdag 20 oktober in Wilrijk of Dennis en Kristof op vrijdag 21 oktober in Wilrijk te vermelden én je volledige naam.