Via Twitter doet @CondeElevator ‘onthullingen’ vanuit de liften van kantoorgebouw Conde Nast in New York, waar ook het modeblad Vogue is gevestigd. Op vijf dagen tijd heeft het account 28.000 volgers. ”Dingen die zijn gehoord in de Conde Nast-liften blijven niet in de Conde Nast-lift,” zo belooft de onbekende twitteraar die wel houdt van een roddel.

Een greep uit de berichten: Meisje #1:”Er zou een lift moeten zijn die alleen naar Vogue gaat, gewoon naar de twaalfde verdieping en terug.” Meisje #2: “Absoluut”.

Een zomer stagiaire: Mijn chauffeur had zo’n ‘bad attitude.’ Ik zei: “Klaag niet tegen mij. Ik at ook geen lunch. Denk je dat ik kleren eet?”

Meisje: “Ok, wat is er met je knie gebeurd?” Modejongen: “Ik ben gevallen bij het dansen.” Meisje: “OMG, het lijkt wel alsof je terugkomt van de oorlog.”  

Not amused

Ook uiterlijk speelt nog steeds een belangrijke rol: jongen loopt lift in met ‘Legaliseer Homoseksualiteit’ op zijn T-shirt. Voguetiener: “Dat T-shirt is zo twee maanden geleden.” 

Het hoofdkantoor van de Vogue en Anna ‘The Devil wears Prada’ Wintour zijn al op de hoogte van het account en waren ‘not amused.’ Wij wél.