In Nederland is een nieuwe rage ontstaan: jezelf als voetbalvrouw/WAG verkleden en fotograferen en die foto op Twitter zwieren. Onder de noemer ‘voetbalvrouwing’ toon je jezelf met pakweg een zonnebril die je halve gezicht bedekt, grote uitpuilende borsten, een blonde pruik én getuite lipjes. Het resultaat zet je op Twitter met #hastag voetbalvrouwing. Het is weer eens wat anders dan allemaal je huis oranje schilderen voor het komende EK.

Als je de foto’s op Twitter bekijkt – als je #voetbalvrouwing intikt – zet het jezelf tonen als bekende voetbalvrouw aan tot de nodige verkleedpartijen en het zijn ook zeker niet alleen vrouwen die meedoen. Zo lieten enkele bekende Nederlandse mannen zich fotograferen met een creditcard tussen de tanden of een enorme, witte en gevulde bh én getuite lipjes.

Iedereen vult natuurlijk zelf in hoe hij of zij er als bekende WAG (Wives and Girlfriends van beroemde en rijke voetballers) uitziet, maar op de foto’s op Twitter zien wij toch alvast opvallend veel gigantische zonnebrillen, getuite lipjes, grote borsten, veel been en borst, verwijzingen naar full time shoppen, vermoeid zijn van het niks doen of het winkelen … 

Bekijk ze anders zelf op Twitter.