De Antwerpse kunstenares Barbara Bervoets exposeert nog tot 30 november 2011 in FLOOW Wonen in Antwerpen met haar erotische en sensuele collages. Een deel van de opbrengst van de collage-expo ‘Secrets’ gaat naar het Kinderkankerfonds UZ Leuven.

Barbara Bervoets combineert ‘action painting’ met haar favoriete fetish: kant. Zo gebruikt ze kant uit de oude stoffenwinkel van haar grootmoeder. Essentieel in haar werken staan vrijheid, speelsheid en sensualiteit. Haar kunst is erotisch getint en ultra vrouwelijk met de nodige dosis zelfspot, eigenzinnigheid en passie.

Erotische denkbeelden

Het in scène zetten van erotische denkbeelden staat centraal in de collages van Barbara Bervoets. Haar werk is dan ook sensueel, kleurrijk, glamoureus, rock ?n roll en nostalgisch. Per verkocht werk schenkt ze 100 euro aan het Kinderkankerfonds UZ Leuven.

Barbara en haar werk verschenen in het tweemaandelijks levenskunst magazine ISEL. Ze exposeerde ook naast de bekende Belgische kunstenaar Paul Van Hoeydonck op B-Platform Waregem en Rotterdam Art. De expo ‘Secrets’ loopt nog tot 30 november. Meer info vindt je op de website van Barbara Bervoets.