Ben je werkloos en dringend op zoek naar een baan? Heb je al een job maar zou je toch liever iets anders doen in je professionele leven? Of je nu actief op zoek bent naar nieuw werk of niet, StepStone helpt je graag een handje.

Op zoek gaan naar de baan die precies bij jou past is niet altijd even gemakkelijk. En zelfs als je die job van je leven vindt, wil dat nog niet zeggen dat net jouw brief er zal worden uitgelicht. Of heb je de pech dat er naast jou nog zeker honderd anderen gegadigden zijn.

Nu kun je natuurlijk altijd proberen op te vallen om je kansen te vergroten door je te wagen aan flessenpost (Help! Ik heb werk nodig!), een videoboodschap in te sturen met een persoonlijke rap of een heuse flashmob organiseren aan de receptie van het bedrijf van je dromen, iets eenvoudiger is wellicht om gewoon jouw CV online aan te maken op de website van StepStone.

Binnen enkele minuten staat hij erop en bedrijven kunnen gewoon op zoek in de databank. Bovendien kunnen geïnteresseerde werkgevers zo zelf contact met jou opnemen en hoef jij tenminste geen ingewikkelde danspasjes in te oefenen. Op die manier vind je trouwens misschien wel werk dat nog nergens online staat en is de concurrentie net iets minder moordend. Want meer dan 4.000 rekruteerders maken gebruik van de database van StepStone.

Daarbij kun je een leuke prijs winnen als je nu je CV aanmaakt: een i Pad of een citytrip. Met een klein beetje geluk kun je dus binnenkort meteen verlof aanvragen bij je nieuwe baas omdat je niet alleen nieuw werk vond, maar daarnaast ook een leuke trip in de wacht hebt gesleept.

Wij zeggen alvast: Doen!