Laatst zagen we een meisje met een ketting ‘Marry me Harry.’ Wil je trouwen met prins Harry, vroegen wij. “Néé, met Harry van One Direction, suffie.” Voor alle bakvissen die helemaal wild worden van One Direction hebben wij goed nieuws. Je hoeft niet te wachten tot mei om je idolen aan het werk te zien, want bij Living Colour Entertainment kun je nu alvast de dvd ‘The Only Way is Up’ van One Direction bestellen.

 

De immens populaire Britse boyband zal op 3 mei een concert geven in het Ziggo Dome in Amsterdam. Harry, Liam, Zayn, Niall en Louis hebben na hun succes bij de Britse X-Factor bewezen dat ze veel meer zijn dan een gewone boy band. De wereld ligt inmiddels aan hun voeten. Gepresenteerd door Sinitta van X-Factor, laat deze documentaire alle hoogtepunten zien van het succes dat de band binnen zeer korte tijd wist te behalen. 

Ze deden als individuen auditie voor de Britse versie van X-Factor….. maar als de door Simon Cowell zelf samengestelde band snoerden de jongens van One Direction de critici de mond door de meest populaire boy band in de wereld te worden. One Direction heeft het allemaal: mooie stemmen, charme, succes en ‘good looks.’

De dvd ‘The Only Way is Up’ over One Direction is te bestellen is bij Living Colour Entertainment.

 

http://www.livingcolour.nl

 

http://www.livingcolour.nl