Soms is het kinderlijk eenvoudig om de leukste te zijn. Loesje, het onvoorspelbaar leuke meisje uit Arnhem, dat we kennen van haar even onvoorspelbare en leuke spreuken is wat ons betreft nu al de winnaar van het leukste T-shirt voor het EK 2012 met: ‘Vrouwen weten dondersgoed wanneer mannen buitenspel staan.’ Het oranje shirtje is nu te bestellen via de webwinkeltje van Loesje. Wij hebben hem al in huis, want het EK nadert met rasse schreden, want over een maand is het zover.

 

Op 12 juni staat Nederland aan de aftrap voor de eerste wedstrijd. Dat betekent dat iedereen stilaan koortsachtig begint te zoeken -op zolder of in de winkel – naar oranje pruiken, jurken, broeken, sokken, hoofddeksels, brillen …  liefst zo groot, lelijk, grappig en origineel mogelijk, want het Oranjelegioen heeft een reputatie hoog te houden.

Wie is de leukste….

Dus proberen we onszelf en anderen te overtreffen op vlak van uitzinnge hoofddeksels in oranje-kleuren-die-pijnlijk-zijn-voor-de-ogen, even uitzinnige oranje brillen die je makkelijk met twee of drie personen kunt dragen (al dan niet uitgerust met bierruitenwissers), oranje jurken die zo kort mogelijk zijn en dan ook wel worden gedragen door mannen met behaarde benen, biertap-installaties op hoofd en/of rug… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is ooit gesignaleerd nog voor het eerste fluitsignaal heeft geklonken…

… Loesje is de leukste

Wie dit jaar toe is aan een nieuwe outfit en momenteel naarstig op zoek is naar de knaller van het EK 2012, zoek niet verder…. Loesje heeft wat ons betreft het leukste EK T-shirtje. Wederom bewijst het meisje uit Arnhem dat het eigenlijk kinderlijk eenvoudig is om de leukste te zijn of wat dacht je van een oranje T-shirtje met de woorden: Vrouwen weten heel goed wanneer mannen buitenspel staan.’ Meer moet dat dus niet zijn. Als dat geen ijsbreker is voor een leuke voetbalavond…

Bestellen

Je kunt het Loesje EK T-shirt nu bestellen via haar webwinkeltje voor de zeer democratische prijs van 16,50 euro. Wij hebben het shirtje al in huis, maar wacht niet te lang want ze gaan momenteel vlotjes de deur uit en voor je het weet is Loesje alweer bezig met het volgende project… we weten ondertussen hoe onvoorspelbaar ze is. 

Meer Loesje vind je op loesje.nl

Stap ook eens binnen in het winkeltje van Loesje in Arnhem: Hommelstraat 65, open van woensdag tot en met zaterdag van 12 uur tot 17.00 uur.