Ter ere van de 160ste verjaardag van het New Yorkse beautymerk Kiehl’s worden vier producten opnieuw op de markt gebracht. Verder schenkt Kiehl’s 160.000 dollar aan goede doelen. Actrice Julianne Moore is ambassadrice van kinderwelzijn voor Kiehl’s Gives. 

Vier producten, waaronder een gezichtslotion en toner, worden heruitgegeven naar aanleiding van de 160ste verjaardag. De ‘Limited Edition New York Heritage Collection’ bestaat uit vier klassiekers die volgens Kiehl’s de favorieten van de klant zijn.

De ‘Limited Edition New York Heritage Collection’ bestaat uit vier klassiekers die volgens Kiehl’s de favorieten van de klant zijn. De Ultra Facial Cream en Lotion, de Original Musk Oil en de Calendula Toner. De laatste werd door InStyle Magazine nog verkozen tot een van de “Best Beauty Buys” in 2010. Allemaal worden de producten geleverd in zwart en goud, geïnspireerd door de New Yorkse roots van Kiehl’s. Vanaf september tot december 2011 zijn ze verkrijgbaar in de verkooppunten van Kiehl’s.

Julianne Moore

Maar Kiehl’s geeft ook iets weg voor de eigen verjaardag. Onder het motto Kiehl’s Gives wordt 160.000 dollar geschonken aan liefdadigheidsorganisaties in de VS die actief zijn op gebied van kinderwelzijn, milieukwesties en hiv/aids. Bezoekers van de website Kiehl’s Gives bepalen uiteindelijk hoeveel geld er wordt geschonken en aan welk project. Elke pijler wordt voorgesteld aan de hand van een korte film die te zien is op de website. Drie bekende persoonlijkheden pleiten elk voor een van de goede doelen: actrice Julianne Moore (kinderwelzijn), Pharrell Williams (milieu)en Scissor Sisters (hiv/aids).