Een Europees Kampioenschap of een Wereldkampioenschap voetballen maakt overal heftige gevoelens los. Maar de beleving van een EK of WK kan voortaan nóg intenser beleefd worden met een geurhanger in de vorm van een T-shirt die naar vers voetbalgras ruikt. Op versgras.nl waarschuwen ze alvast: ‘De sportieve geur van EK-gras-producten maakt bij zowel vrouwen als mannen heftige sportieve reacties los. Hierdoor kan er sprake zijn van een bovengemiddelde voetbalbeleving.’ Je bent dus gewaarschuwd.

Nog zes maanden en dan is het zover: het EK voetballen in Polen en Oekraïne gaat dan van start. Voetbalfans kijken er al jaren reikhalzend naar uit en beginnen zich alvast op te warmen voor het grootste Europese voetbalspektakel.

Geurbeleving

Omdat voetbal kijken vooral een visueel gebeuren is, leek het een creatieve ondernemer uit Hilversum een goed idee om er een geur-beleving aan toe te voegen. Om het allemaal nog intenser te beleven. Je moet wel eerst een hoop vrienden zo gek krijgen dat ze meedoen, want de geurhangers zijn leverbaar vanaf 5.000 stuks. Maar dan beleef je de wedstrijd wel alsof je zelf in de dug-out zit.