Groupon heeft sinds eergisteren een stout zusje. Op Stoutedagdeals.nl vind je elke dag erotische artikelen met flinke kortingen. Van pikante lingerie en vibrators tot machines die het ultieme genot garanderen.

Voor de website van start ging heeft Stoutedagdeals een onderzoek gedaan naar de behoefte aan erotische speeltjes. Daaruit bleek dat bijna 40 procent van de Nederlandse vrouwen tegenwoordig een vibrator of ander seksspeeltje op haar nachtkastje heeft liggen.

Jaarlijks worden er ruim een miljoen vibrators gekocht, waarvan bijna de helft online wordt besteld. De erotische speeltjes voor vrouwen worden in bijna 60 procent van de gevallen aangekocht door mannen. Mannen geven vrouw of vriendin ook steeds vaker een mooie, luxueuze vibrator cadeau bij speciale gelegenheden, zoals Valentijnsdag, verjaardagen en Kerst.

Elegant

Hoewel de man koopt, is het de vrouw die in ruim driekwart van de aankopen van een erotisch artikel bepaalt wát er gekocht wordt. Vrouwen hebben een duidelijke behoefte (62%) aan elegante speeltjes. Zij hebben liever een stijlvolle vibrator dan een groot en goedkoop exemplaar.

Uit het onderzoek blijkt verder dat er gemiddeld 230 euro per jaar aan erotische speeltjes wordt uitgegeven. Net niet genoeg voor de Intensity (249,95 euro). Deze elegante vibrator en is sinds deze week op de markt en heeft nu al de bijnaam ‘the sextoy from outer space.’ De Intensity zou bij de gebruiksters iets te weeg brengen dat geen enkele vibrator kan. Ook Inez Gold, de allerduurste vibrator ter wereld gemaakt van 18 karaats goud, is verkrijgbaar via Stoutedagdeals voor ‘slechts’ 7500 euro.