Eindelijk, dachten wij toen wij het boek ‘Goed Geselecteerd’ in de bus kregen. Dat sollicitatieprocedures niet altijd de beste kandidaat opleveren is genoegzaam bekend. Vreemd, want mensen zijn hét belangrijkste kapitaal van een gezonde organisatie. Daarom is het cruciaal om het juiste personeel op de juiste plek te krijgen. ‘Goed geselecteerd’ helpt managers winst te boeken met een compleet nieuwe aanpak van sollicitatieprocedures.

De werving wordt gerichter, de procedure effectiever en de gesprekken geven beter inzicht in de geschiktheid van de kandidaat. De vele ‘kant-en-klaar’ werkvormen maken het selecteren van geschikte kandidaten een stuk eenvoudiger, effectiever en leuker.

Met een verfrissende en soms spannende invulling krijgt werving en selectie nieuw elan. Het boek biedt tools en instrumenten om een uitgebreid beeld van de gewenste kandidaat te kunnen schetsen. Daarbij gaat het niet alleen over de feitelijke kennis en vaardigheden, maar ook over het type mens, de gewenste uitstraling, de rol in het team en wat u nodig heeft om in de organisatie goed te functioneren.

De werkvormen uit dit boek zorgen ervoor dat de kandidaat in het sollicitatiegesprek een authentiek beeld van zichzelf kan geven. Goed geselecteerd is een praktisch en inspirerend boek dat de lezer in woord en beeld handvatten biedt met direct toepasbare suggesties en vormen. Geschreven door de auteurs van de bestseller Beweging in je brein!

Goed Geselecteerd is te koop bij managementboek.nl en bol.com en bij de betere boekwinkel.