Sinds gisteren is Freshim, de eerste penisspray voor mannen die daar beneden fris en fruitig willen ruiken, te koop. Onder het motto: ‘Soms is het wassen van de penis met water niet voldoende’ is Freshim de eerste penisverzorging ter wereld, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik.

Volgens de fabrikant heeft de penis extra verzorging nodig na seks of na een stress-dag in een te krappe boxershort. Water alleen is dan niet voldoende. Dus is de allereerste penisspray een feit. Freshim belooft een licht parfum en is eenvoudig en snel aan te brengen dankzij een handige meeneemflacon met pompverstuiver die je gemakkelijk in je broek- of jaszak stopt.

Optimale hygiëne

Voor het beste resultaat spuit je de spray op een afstand van acht tot tien centimeter. De kleurloze spray trekt snel in en voelt niet vet aan. Twee keer per dag aanbrengen, is voldoende om de hele dag fris te blijven. ?Dankzij de toevoeging van Pro-Vitamine B5, Vitamine E-acetaat en Aloë Vera wordt de huid van de penis verrijkt en de actieve bestanddelen zuiveren en zorgen voor een optimale hygiëne. De spray belooft een aantrekkelijke, frisse en subtiele geur die niet overheerst.

Freshim is sinds 24 oktober ook verkrijgbaar via drogisterij.nl voor het vriendelijke prijsje van 7 euro.