Een hartverwarmend verhaal van een jongetje en zijn hondje. De 14-jarige Jack Russell Bingo kwam in 2005 bij de Amerikaanse familie Hein terecht om de nu 11-jarige zoon Cole bij te staan. Cole heeft een ziekte waardoor hij plotseling stopt met ademen en dringend hulp nodig heeft. Bingo is zo getraind dat hij op die momenten blaft, zodat Cole wordt gereanimeerd. Maar nu is Bingo zelf ernstig ziek.

 

In de afgelopen jaren heeft Bingo heel wat keren het leven van Cole gered. Terwijl Cole intussen heeft geleerd om zichzelf te redden, werd Bingo ineens ernstig ziek. De hond heeft nog maar enkele weken te leven.
Tijd om iets terug te doen, vond Cole. Hij maakte een ‘wenslijst’ om de laatste weken van Bingo zo aangenaam mogelijk te maken. De ‘lick-it-list’, de hondenversie van de zogenaamde ‘Bucket-list,’ is bedoeld om hondensnoepjes van over de hele wereld te krijgen. Cole heeft daarom samen met zijn moeder Mandi een speciale Facebook-pagina voor Bingo gemaakt.

Samen op de foto
Cole wilt verder nog graag eens gaan wandelen met Bingo, hem nog eens een keer meenemen naar het pretpark én nog eens samen op de foto. Dat laatste is intussen al geregeld. Niemand hoeft trouwens geld te sturen, zo liet moeder Mandi nog weten. De rekeningen van de dierenarts zijn namelijk gedekt door een speciale ziekteverzekering voor huisdieren.

De Facebook pagina voor Bingo. 

Foto: Hein familie/Facebook