Schoon kraanwater vinden wij hier heel normaal. Je draait de kraan open en je kan drinken. In ontwikkelingslanden is dat niet zo. Met de waterfles ONEforONE kan daar verandering in komen. Met de aankoop van een fles bezorg jij iemand in een ontwikkelingsland namelijk een leven lang schoon drinkwater.

Via de website van ONEforONE kun je de waterfles bestellen of aankopen als relatiegeschenk. De helft van de aankoopsprijs gaat naar het goede doel. De flessen zijn verkrijgbaar in roze, blauw en grijs en kosten 15,95 euro. Voor dat geld krijgt iemand in Afrika een levenlang schoon water.

Steun

Tegelijk steun je het milieu, want dagelijks zorgen wij allemaal voor miljoenen lege plastic flessen afval. De ONEforOne waterfles gaat lang mee, want hij is gemaakt van sterk roestvrij staal (18/8) dat niet snel beschadigt of indeukt, de fles is gemakkelijk te vullen en wassen door de grote opening, licht van gewicht en geschikt voor op kantoor, thuis, onderweg, tijdens het sporten of als drinkbeker op school. Aarzel dus niet en bestel die fles.