Wash & Coffee is een wasserette en koffiebar-in-een. Na het eerste succes in München vind je er nu ook eentje in Amsterdam. Je kunt er genieten van diverse koffiespecialiteiten, drankjes en broodjes, terwijl je ondertussen wacht op je schone was. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kan je het personeel om advies vragen over het gebruik van de producten en machines. En last-but-not-least: je kunt er strijkles volgen.

Wash & Coffee biedt je ook de gelegenheid om te werken of te studeren in een gezellige lounge, terwijl je wacht op je schone was. Ook is ergratis WIFI ter beschikking. Behalve nieuwe en duurzame wasmachines en -drogers, gebruikt Wash & Coffee alleen duurzame en kwalitatieve wasmiddelen. Verder hebben ze een eigen was- en strijkservice, kun je er koffie/ thee en andere dranken krijgen, net als verse broodjes en zoetigheid.  

München

Wash & Coffee is geen nieuw concept. In april 2010 hebben Bosch en Persil in samenwerking het eerste Wash & Coffee filiaal in München geopend. Het idee achter de samenwerking was het bundelen van krachten van twee experts op het gebied van wassen. Na het grote succes in München is er nu dus een tweede Wash & Coffee filiaal geopend in Amsterdam. Bosch en Persil hebben de authentieke doe-het-zelf wasserettes in een nieuw jasje gestoken.

Strijkles

Ga je op kamers wonen in Amsterdam en heb je weinig zin om elk weekend met je vuile was te sleuren. Ga dan naar Wash & Coffee. En als je nog geen ervaring hebt met strijken, geen paniek! Wash & Coffee biedt namelijk ook strijklessen aan.