Vintage-liefhebbers hebben het druk de komende week. In Antwerpen vindt op 14, 15 en 16 november in het Felixpakhuis de vintage-happening Labellov plaats en in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen vintage-liefhebbers op 19 en 20 november hun hart ophalen tijdens de Verzameljaarbeurs.

In het Felixpakhuis in Antwerpen staat de driedaagse happening Labellov garant voor de nodige luxe tweedehandskleding, accessoires, vintage meubels en -decoratie. De bekende opticien Eddy Blondé zal een selectie uit zijn rijke collectie vintage brillen aanbieden tijdens Labellov. Labels Inc. op haar beurt zal een selectie maken van kleding en accessoires van merken als Balenciaga, Ann Demeulemeester, Damir Doma en Martin Margiela. Het evenement richt zich op een ruim publiek dat houdt van luxe en design voor een voordelige prijsje.

Verzameljaarbeurs

In de Jaarbeurs in Utrecht kunnen bezoekers op 19 en 30 november bij ruim tweeduizend kramen verdeeld over vijf hallen hun gading zoeken. Tussen miljoenen verzamelobjecten vind je antiek, vintage kleding, speelgoed, meubels en boeken. Behalve verzamelen, is er veel te beleven tijdens de verzameljaarbeurs. Zo zijn er de nodige exposities en demonstraties te zien.   ?