Het beste muziekprogramma van de twintigste eeuw is terug, zo luidt de aankondiging van  AVRO’s TopPop. Ben je benieuwd naar de bril en outfit die Ad Visser nu draagt óf wil je gewoon nog eens uit je bol gaan op de hits uit de jaren zeventig en tachtig?  Grijp dan nu je kans, want op vrijdag 15 juni 2012 vindt het allereerste AVRO’s TopPop Feest plaats: a trip down memory lane met discobol, de hits uit de jaren zeventig en tachtig, uniek beeldmateriaal én Ad Visser.

Roept u maar!
Haal je disco afropruik, je glitter tuniek én paarse plateau schoenen dus maar alvast maar uit de mottenballen, want er wordt beloofd dat oude tijden zullen herleven. DJ’s Hans Schiffers en Corné Klijn draaien tijdens de dansavond namelijk de originele videoclips én fragmenten uit het TopPop archief. Swingen dus op Jackson 5, Doobie Brothers, The Police, Kool & The Gang en Roxy Music. Benieuwd op het Penny De Jager ballet ook te zien is op het scherm? Vast wel. De avond start in elk geval met niemand minder dan Ad Visser en Ad Visser’s Amazing Unforgettable Incredible PopQuiz.

Vrijdag 15 juni 2012 dus in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn alleen online te koop via toppop.avro.nl. Slimme actie, want je wordt ineens ook voor een jaar lid van de AVRO. De Avro TopPop karavaan zal daarna een jaar lang door het land trekken.