Martin’s Patershof, een 4-sterrenhotel in Mechelen in België, was oorspronkelijk een neogothische kerk en is hierdoor het ideale decor voor een romanstisch weekend. Het romantische weekend met allerlei extra attentie is nu te boeken via weekendesk.

Het gebouw waar Martin’s Patershof nu staat, was oorspronkelijk een neogotische kerk en dateert van 1873. Vervolgens werd er ook een klooster gebouwd en was het de thuishaven van de minderbroeders. Deze verlieten de kerk in de jaren negentig.

Enkele jaren geleden onderging de kerk een ware metamorfose met als resultaat het adembenemende Martin’s Patershof. Bij het ontwerp van het hotel moest het specifieke karakter van de kerk worden gerespecteerd. Martin’s Patershof is een zeer modern hotel, maar ademt nog die typische authenticiteit uit, dankzij onder meer de originele glasramen.

Informatie
Voor dit romantisch weekend betaal je 99,50 euro per persoon. Behalve een overnachting zijn ook inbegrepen per persoon: een Engels ontbijtbuffet, een halve fles champagne, een doosje bonbons op de kamer én een bosje bloemen op de kamer.