Ben jij nog een van de laatste hippies en wil je weer eens ouderwets op vakantie hippie-style, dan is er nu de RetroCamper. Een vrolijk oldtimer volkswagenbusje, beschilderd met kleurige flower power-bloemen.

Je kunt kiezen uit een Groene RetroCamper, een Volkswagen T2B Westfalia Berlin uit 1976 met vier slaapplaatsen en een Oranje RetroCamper, een Volkswagen T2B Westfalia Helsinki uit 1977 met vijf zitplaatsen en vier slaapplaatsen.

De RetroCampers zijn voorzien van een gaskookstel, een koelbox met koelelementen, een wasbakje met stromend water, een watertank, een 220 volt aansluiting, een radio cd/mp3 speler met usb aansluiting, zodat je zelf je eigen retro muziek mee kunt nemen. De RetroCampers zijn bovendien allrisk verzekerd en er is een ANWB lidmaatschap.

Picknickmand
De RetroCampers hebben dus een complete inventaris en alle handige hulpmiddelen zodat je bijna niets mee hoeft te nemen. Je krijgt er direct een gevulde picknickmand bij, een badmintonsetje, een Jeu de Boules-set en ook spelletjes voor als het weer wat slechter is.

In de camper ligt zelfs een kookboek met inspirerende recepten. Je vakantie begint zodra je de bus komt ophalen. Bij een koffie kopje krijg je alle uitleg: waar je op moet letten en hoe je de RetroCamper, een oldtimer, het beste kunt behandelen. RetroCamper belooft je alvast veel bewonderende blikken van voorbijgangers.