Italië zit in de lift als bestemming voor een fietsvakantie, maar ook Citytrips op de fiets zijn in trek. Dat zegt reisorganisatie, Belgian Biking, gespecialiseerd in fietsreizen. Daarom introduceert Belgian Biking enkele nieuwe citytrips naar onder meer Wenen, Stockholm en Gent en kwamen er ook enkele nieuwe Italiaanse bestemmingen bij.

De reisorganisatie pakt ook uit met een nieuwe website. Je kunt op de website voortaan ook reizen selecteren op moeilijkheidsgraad. Volgens Gert Verschueren, product manager bij Belgian Biking, was een nieuwe website geen overbodige luxe: “Ons aanbod is door de jaren heen enorm gegroeid, waardoor sommige mensen door het bos de bomen niet meer zagen. De nieuwe website is veel overzichtelijker. Maar we merkten dat onze reizigers hun fietsvakanties niet louter boekten in functie van bestemming, maar ook in functie van moeilijkheidsgraad of hotelformule. Ook hier hebben we op onze nieuwe website nu rekening mee gehouden.”

Italië

Belgian Biking biedt ook in 2012 een uitgebreid aanbod aan fietsreizen aan: recreatieve trips, familiefietsvakanties, citytrips per fiets, moutainbiketochten & reizen met de koersfiets. Italië zit duidelijk in de lift, weet Verschueren: “Daarom bieden we nu in de omgeving van Bolzano en Bassano del Grappa twee nieuwe standvakanties aan. Een mooie bestemming voor liefhebbers van fietsen, wijn en lekker eten.”

Citytrips

Ook introduceert Belgian Biking enkele nieuwe citytrips per fiets. Het gaat onder andere over Stockholm, Wenen en Gent. Natuurlijk zijn er ook nog citytrips te boeken naar Amsterdam, Berlijn, en Parijs. In de nieuwe brochure en op de website zijn meer dan 120 fietsarrangementen in meer dan 15 verschillende landen te vinden. “Onze eigen route-ontwerpers verkennen ook nog steeds persoonlijk de routes, zodat je niet voor verrassingen komt te staan”, besluit Verschueren.

Je kunt de brochure aanvragen via de website van Belgian Biking.