Vampieren, monsters, heksen en zombies opgelet, want aanstaande zaterdag worden jullie verwacht in het centrum van Amsterdam voor de Halloween Parade richting Westerhorrorpark. Daar zal vervolgens een gruwelijk slotfeest het einde der tijden  inluiden onder het motto ‘de wereld vergaat vroeg dit jaar.’  

 

De FOX Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Het wordt  de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. 

Het wordt tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen. Met de optocht ter gelegenheid van het vergaan van de wereld, wordt er voort gebouwd op The Walking Dead Zombiewalk van 2011.  

Om iedereen aan te sporen extra uit te pakken worden er drie prijzen uitgedeeld: de FOX Amsterdam Halloween Awards. Een jury bestaande uit Bas Kosters, Kim Feenstra en Peter Klashorst zal uiteindelijk een keuze maken.

De Amsterdam Halloween Parade, zaterdag 27 oktober 2012, centrum Amsterdam. 

http://www.amsterdamhalloween.nl/content/fox-amsterdam-halloween-parade