Op AllergieKookboek.nl kun je nu gratis drie e-books dowloaden boordevol met recepten voor mensen met voedselallergiën. De kookboeken bevatten recepten voor een glutenvrij-, een zuivelvrij en een zuivel- & kippenei dieet die zijn samengesteld door diëtisten. Behalve recepten bevatten de kookboeken ook veel informatie en tips.

?Wie een voedselallergie heeft wordt direct geconfronteerd met problemen, want in veel voedsel zitten ingrediënten verwerkt die zij niet mogen eten. Het is dan niet altijd makkelijk om een geschikt dieet samen te stellen. Met deze boeken zal dat alvast een stuk gemakkelijker zijn. ? ?

Recepten delen

Op AllergieKookboek.nl worden sinds eind 2011 online recepten geplaatst voor mensen met allerlei allergieën of intoleranties. Het is ook bedoeld voor mensen die een lekker recept zoeken als zij iemand op bezoek krijgen met een voedselallergie of intolerantie. Bovendien kun je jouw recepten delen met andere bezoekers van de site. ??

AllergieKookboek.nl is onderdeel van AllergiePlatform.nl, dat zich bezig houdt met voorlichting van consumenten en professionals over allergie, met als missie om het leven van mensen met een allergie eenvoudiger en leuker te maken.