Nu de zomer in aantocht is en iedereen snakt naar de eerste, krachtige zonnestralen, worden de negatieve invloeden van de zon op de huid wel eens onderschat. Vooral de kinderhuid is kwetsbaar voor de invloed van de zon. Daarom werden er speciaal voor de kwetsbare kinderhuid – en de gevoelige volwassen huid – zonnebrandcrèmes en -sprays ontwikkeld die de best mogelijke bescherming bieden, alleen natuurlijke oliën, vitamines en anti-oxidanten bevatten en enkel te verkrijgen zijn via de apotheek. De producten van Ladival zijn verder vrij van parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en veroorzaken hierdoor geen allergische reacties bij volwassenen met een gevoelige huid. Nu ook online te bestellen.

 

 

De kwetsbare kinderhuid
De kinderhuid heeft andere behoeften dan de volwassen huid en is bijzonder kwetsbaar. Dit vanwege het feit dat de natuurlijke beschermingsmechanismen van kinderen nog niet volledig ontwikkeld zijn. Om die reden is het belangrijk om je kinderen met een ander zonneproduct in te smeren of te sprayen dan jezelf als ouder.
Het Duitse merk Ladival heeft daarom een serie zonnebrandprodukten ontwikkeld speciaal voor de kwetsbare kinderhuid. De crèmes en sprays zijn verkrijgbaar in hoge beschermingsfactoren, bevatten krachtige UV-A en UV-B beschermingsfilters, beschermen de kinderhuid verder tegen bepaalde stralingen en ze bevatten natuurlijke oliën en vitamine E. Hierdoor bieden de producten een betere zonbescherming voor kinderen dan de doorsnee zonnebrandprodukten.

De gevoelige en allergische volwassen huid
Maar niet alleen kinderen ondervinden last van de kracht van de zon, ook veel volwassenen hebben een gevoelige huid die allergisch reageert op de zon. Behalve verbranding hebben veel mensen te maken met allergische reacties zoals zonneblaasjes, bulten en jeuk. Speciaal voor de gevoelige en allergische huid van volwassenen werden daarom gels en sprays ontwikkeld, waarmee je ook met een allergische huid gewoon zorgeloos kunt genieten van de zon.
Ook deze producten zijn vrij van parfums, vet, kleurstoffen en conserveringsmiddelen – omdat de huid ook op deze ingrediënten allergisch kan reageren – en ze bevatten net eveneens sterke beschermingsfilters.

De Ladival producten zijn vanaf nu online te bestellen via de gezondheidswebwinkel.

Over Ladival
Ladival komt uit Duitsland en de producten van dit merk worden ontwikkeld door medisch specialisten en verkocht in apotheken in Europa. Ladival staat bekend om haar producten die beschermen tegen de zon. Hieronder de diverse zonnebeschermingsproducten die zowel kinderen als volwassenen beschermen tegen de invloed van de zon. Voor meer informatie kun je terecht op Ladival.nl.

Foto© Sharon-Anouk Brouns. 

Kwetsbare kinderhuid  

  • Web2DdB120204-057c_14776_50_50_1
  • Web3DdB120204-063c_15475_50_50_1
  • Web4DdB120204-064c_14780_50_50_1
  • Web5DdB120204-065c_14162_50_50_1
  • Web6DdB120204-067c_15275_50_50_1