De 24-jarige New Yorkse Kayli Stollak is na een mislukte relatie begonnen met online dating. Niks bijzonders, zou je denken. Niets is minder waar, want Kayli heeft een bondgenoot gevonden in haar Florida-oma die na decennia van single zijn ook wel eens een kansje wilde wagen. Samen houden ze een blog bij van hun date-avonturen: grannyismywingman.com.

De blog van de beide dames heeft in de eerste maand alleen al 30.000 hits aangetrokken. Vooral de avonturen van oma zijn hilarisch, want het online daten heeft haar bijzonder ondernemend gemaakt. Volgens Kayli flirt ze er nu zelfs in de supermarkt op los.

Toch had oma eerst grote twijfels over online daten. Ook overwoog ze op haar profiel te liegen over haar leeftijd, maar uiteindelijk leek het haar toch beter om gewoon eerlijk te zijn. Ondertussen hebben beide dames al de nodige ‘boekingen’ voor de maand januari. Oma Gail besloot het met oudejaarsavond rustig aan te doen. “Je kunt die mannen van mijn leeftijd toch niet laten rijden, zo laat op de avond.”

Grannyismywingman.com