Met het boek Koken op Wielen maak je de meest fantastische én gezonde gerechten op een campingkookstel. Het kookboek is daarnaast ook een survivalgids voor de avontuurlijke kampeerder.

Het boek bevat ruim tachtig overheerlijke recepten om te bereiden op je kleine gasstelletje. Daarnaast geeft het boek ook allerhande tips, bijvoorbeeld hoe je zelf je maaltijd bij elkaar kunt scharrelen in de natuur? Of waarom je nooit moet rijden met slippers.

Koken op wielen leest als een avonturenboek en staat vol geweldige tips, ideeën en recepten die je op twee pitten kunt koken. Van strandjutten en vliegeren tot het plukken van wilde bessen of het maken van je eigen hangmat, met dit boek in de reistas haal je het maximale uit elk moment en elke plek waar je bent.

Schrijver Martin Dorey is surfer, vader, garnalenvisser en trotse eigenaar van Pootle: een 29 jaar oud Volkswagenbusje. Hij had zijn eigen tv-serie op de BBC, genaamd One Man and his Campervan. De receptuur in dit boek komt van Sarah Randell. Een doorgewinterde foody met veel twee-pits ervaring.

Koken op Wielen van Martin Dorey & Sarah Randell, Kosmos Uitgevers, 19,95 euro