MatchBoox lanceert speciaal voor Valentijn boeken van Daphne Deckers, Ewoud Sanders, Yasmine Allas en Michel Haddi die worden verpakt in een mooi doosje en voorzien van een persoonlijke boodschap van jou. 

MatchBoox zijn met de handgemaakte boeken in mooie luciferdoosjes die je kan weggeven, als relatiegeschenk, voor een bijzondere aangelegenheid, met een reden, of zomaar. Voor Valentijn is er nu een speciale Valentine Box met maar liefst vier boekjes.

Via de cadeauservice kun je een kennis, vriend, collega of dierbare verrassen met dit speciale cadeau. In de deksel van de geschenkdoos komt je persoonlijke boodschap te staan. Ideaal dus voor Valentijn. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere favoriete MatchBoox. Op de website maak je een keuze, vul je de boodschap in en MatchBoox doet de rest.

Auteurs

Je kunt kiezen uit boeken van heel wat bekende auteurs, zoals Susan Smit, Saskia Noort, Kluun, Gerrit Komrij, Marion Pauw, Frits Barend, Wieteke van Dort, Annemarie Oster, Thomas Rosenboom, Jan Siebelink, Tommy Wieringa, Yvonne Kroonenberg, Rosita Steenbeek, Manon Uphoff en Adriaan van Dis.

Ook kun je online je eigen MatchBoox creëren. Wij zouden zeggen: geef je geliefde eens een mooi boek cadeau. Dat is eens wat anders dan parfum of lingerie.