Geef een doos tolerantie cadeau

05-10-2012
Nicole
Geef een doos tolerantie cadeau

Nederland is wereldberoemd om zijn kaas, windmolens, tulpen, klompen, wiet, koningshuis, voetballers, DJ's en tolerantie. Maar tolerantie is niet meer zo'n vanzelfsprekendheid. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we de laatste jaren een stuk minder tolerant zijn geworden. Tijd dus om tolerantie opnieuw onder de aandacht te brengen. Dat vindt Sire, de onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt om mensen aan het denken zetten. Je kunt nu via Sire een gratis doosje tolerantie bestellen.

 

Het begrip Tolerantie heeft last van een slecht imago, zo stelde de stichting Sire vast. Daarom werd besloten dat tolerantie wel wat ondersteuning kon gebruiken. Maar hoe doe je dat zonder belerend en al te politiek beladen te worden? Door Tolerantie als een product te introduceren, vond men bij Sire. Een doosje tolerantie belooft iedereen welvaart en geluk. Vandaar de campagneregel: 'Tolerantie® Daar knapt heel Nederland van op.' Want hoe meer mensen Tolerantie® gebruiken, hoe meer Nederland opknapt, aldus Sire. 

Op de campagnesite kun je daarom nu gratis een doos 'tolerantie' bestellen. Voor jezelf om bij de buren in de brievenbus te steken. 

Reacties (2)

 • 25-02-2014 23:09
  geert

  Echt een k-reclame. Autochtonen worden gepushed om nog toleranter te worden ten opzichte van allochtonen, terwijl zij dit al zijn. De allochtonen zouden wel een paar dozen kunnen bestellen om zelf te gebruiken. SIRE, kijk eens in de samenleving en de achtergrond van de allochtonen, zoals nu de Oegandezen bijvoorbeeld, of Rusland! Wie moet er toleranter worden? Ik vind dit een foutieve en verschrikkelijke reclame.

  Antwoorden
 • 14-12-2015 11:46
  samson (website)

  ik denk dat wij allemaal je achternaam wel kunnen raden lolllllzzz

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond