Je herinnert je vast Matt Harding wel, de Amerikaan die In 2006 en 2008 wereldberoemd werd met zijn ietwat knullige dansje dat hij uitvoerde op allerlei plaatsen in de wereld. Met zijn webvideo’s ‘Where the hell is Matt’ werd Matt Harding een echte beroemdheid. Ditmaal komt Matt Harding met een vervolg in een nieuw jasje.

 

Opnieuw danst de Amerikaan op allerlei plaatsen in de wereld, maar deze keer heeft Matt Harding zijn eigen wat schlemielige dansje vervangen door de lokale dansen van de plaatsen die hij bezoekt. Dus danst Matt zoals ze dansen in landen als Syrië, Afghanistan, Noord-Korea, Papua Nieuw-Guinea, Spanje, Griekenland, Mongolië, Zuid-Afrika en Jeruzalem. Soms verkleed, soms op het strand, dan weer geflankeerd door enkele locals, dan weer door tientallen danspartners.

Hij schrok er zelfs niet voor terug om in Australië bij het Great Barrier Reef onder water een dansje uit te voeren met enkele duikers aan zijn zijde. Er zijn in deze nieuwe versie heel wat lokale danspartners die Matt Harding bijstaan bij het uitoefenen van zijn dansjes. Dat levert opnieuw een leuke webvideo op, die net als zijn vorige webvideo’s al hard weg is om een internethit te worden.

Where the hell is Matt 2008
Hieronder kun je Matt Harding eerst in actie zien in 2008 toen hij in 14 maanden tijd maar liefst 42 landen. Matt bezocht alle uithoeken van de wereld en overal waar hij kwam deed hij hetzelfde dansje. De webvideo ‘Where the hell is Matt’ 2008 werd 43 miljoen keer bekeken op YouTube. In 2006 maakte hij al een eerste versie die 17 miljoen keer werd bekeken. 

‘Where the hell is Matt’ 2008

 ‘Where the hell is Matt’ 2012