Wie vanmiddag tussen vier en vijf uur over het Koningin Astridplein in Antwerpen wandelt, kan zich eens lekker laten knuffelen. Het is namelijk knuffeldag in het kader van de internationale free hugs campagne, een initiatief van de Australiër Juan Mann uit Sydney. We kunnen namelijk allemaal wel wat warmte en contact gebruiken en wat is er dan leuker dan dit te delen met een medemens die je eens niet per se hoeft te kennen. Bekijk Abrazos Gratis in Barcelona.

 

In het kort: geef elkaar eens wat vaker een knuffel, zomaar, zonder iets terug te verwachten: gewoon omdat het leuk is om iemand anders zijn of haar dag op te fleuren. Spoed je dus rond vier uur vanmiddag naar het Koningin Astridplein in Antwerpen of, als je dit leest, knuffel eens iemand naast je op de bank, bij de bakker of gewoon je moeder, zussen, broers, neven en opa… want knuffelen kun je overal en altijd doen, zoals in dit YouTube filmpje: Abrazos Gratis in Barcelona.

Praktisch
Koningin Astridplein, Antwerpen, aan het Centraal Station, naast de Zoo van Antwerpen. Tussen 16 en 17.00 uur en helemaal gratis. Als je nog nooit hebt gehoord van free hugs: je leest er alles over op de website van freehugscampagin.

Abrazos Gratis in Barcelona.